Aanbevelingen

Twijfel je nog?
In de loop der jaren heeft Helend Bewegen diverse aanbevelingen gekregen van clienten die het Helend Bewegen traject hebben doorlopen. Op deze pagina staan alle aanbevelingen die Helend Bewegen heeft ontvangen. Lees ze op je gemak door, misschien staat er een een aanbeveling tussen die je herkenbaar vind!


Dick

Via mijn vrouw kwam ik in aanraking met Ella. Ik had geen idee waar ik aan begon, maar het voelde wel goed. Tijdens de sessie kwamen er veel emoties los en nadien kwam er een ontlading. De gesprekken vooraf en... Lees meer »

Mariette

Via de workshop gronden kwam ik in aanraking met Helend Bewegen en Ella. De workshop was een eyeopener en dat ‘smaakte’ naar meer. De voorbereiding voor de sessie was heel goed, een uitgebreid intake formulier en een telefonisch gesprek van... Lees meer »

Elaine

Jaren geleden heb ik  tijdens mijn revalidatie kennisgemaakt met Ella van Buren en toen al veel van haar geleerd. Afgelopen zomer ben ik weer bij haar geweest voor 2 bijzondere sessies Helend Bewegen. Ik voelde me direct weer welkom en veilig.... Lees meer »

Margreet

Een aanbeveling   n.a.v de  workshop Gronden voor therapeuten. Gisteren 14 januari 2018  heb ik deelgenomen aan de workshop Gronden, gegeven door Ella Van Buren. De workshop zit goed in elkaar, duidelijke instructie en door de veilige omgeving die Ella biedt,... Lees meer »

Marloes

Een aanbeveling n.a.v de workshop Gronden voor therapeuten : Super fijne informatieve en leerzame dag! Een combinatie van praktische oefeningen en aanvullende uitleg/theorie. Je gaat naar huis met zeer compleet info pakket / handouts. Haar zeer professionele benadering en warme... Lees meer »

Ingeborg

Na lange tijd duizelig en moe te zijn geweest, kwam ik bij Ella terecht . Met hele kleine en eenvoudige oefeningen liet Ella mij de werking van mijn lichaam ervaren en daardoor  begrijpen. Ik leerde wat  er in mijn lichaam... Lees meer »

Madelon

Waarom zelf door blijven gaan (aanmodderen) en het alleen (moeten) doen, het jezelf daardoor moeilijker maken, terwijl er hulp is? Bij Ella voel ik mij veilig en wéét ik dat ik in goede, professionele en liefdevolle handen ben. Veiligheid is... Lees meer »

René

Voordat ik mijn eerste sessie met Ella aanging had ik al een hele reeks coaches en therapeuten versleten. En hoe vriendelijk Ella dan ook overkwam tijdens onze eerste gesprekken had ik voor mij, zo skeptisch als ik was, geen enkele... Lees meer »

Saskia Klaaysen

“Ella heeft een prachtig concept ‘Helend Bewegen’. Ze ziet direct aan je (onbewuste) beweging en lichaamshouding waar fysieke blokkades zich bevinden en is in staat deze met haar bewegingsoefeningen te doorbreken en te helen. Mentaal, emotioneel en fysiek bemerk je... Lees meer »

Marianne Looij

Marianne Looij, eigenaresse, healer, trainer/coach, docent Holistisch Centrum Heremitage in Amersfoort. Ella van Buren werkt als gast docent aan de opleiding Energy Coach Professional en de opleiding Healing& Reading bij het Heremitage Opleiding Centrum in Amersfoort. Ella doceert aan de... Lees meer »