Madelon

vrijdag, 17 juni 2016

Waarom zelf door blijven gaan (aanmodderen) en het alleen (moeten) doen, het jezelf daardoor moeilijker maken, terwijl er hulp is?

Bij Ella voel ik mij veilig en wéét ik dat ik in goede, professionele en liefdevolle handen ben. Veiligheid is voor mij een basisbehoefte, evenals aandacht en liefdevolle zorg. Daar staat Ella voor.

Ik ben nu 2 keer bij Ella geweest voor een individuele sessie. Haar kennis en oog voor wat mijn lichaam aangeeft (zonder dat ik daar zelf van bewust ben) vind ik verrassend en steeds doeltreffend. Een sessie bij haar is letterlijk het “ontdekken” van wat er binnen in mijn lichaam speelt.

Het was voor mij een bijzondere ervaring om lichamelijk mijn energie blokkades te voelen oplossen.

Stap voor stap zag dat er in mijn sessie als volgt uit:

–          Bespreken van het onderwerp.

–          Voelen wat dit met mijn lichaam doet.

–          Helen van het gevoel , waarbij de geblokkeerde energie van het trauma vrijkomt. Hierdoor kan de energie weer vrij stromen.

–          Ervaren hoe mijn lichaam voelt: de vrijheid ervan; mijn lichaam dijt letterlijk uit, wordt ruimer en lichter.

Na de sessie voel ik mij herboren, anders en vooral vrij. Alsof er een last van mij af is gevallen. Het bijzondere is dat na een sessie het proces verder gaat. “Aha- inzichten” ontstaan er waardoor ik steeds meer zicht op de situatie krijg en hier vanuit een vrij perspectief naar kan kijken.

Als sommige dingen je irriteren, als je last hebt van iets, lichamelijk of geestelijk, dan wens ik je van harte een sessie bij Ella aan; je bent in goede handen!