René

maandag, 6 april 2015

Voordat ik mijn eerste sessie met Ella aanging had ik al een hele reeks coaches en therapeuten versleten. En hoe vriendelijk Ella dan ook overkwam tijdens onze eerste gesprekken had ik voor mij, zo skeptisch als ik was, geen enkele reden om aan te nemen dat het dit keer anders zou zijn.
Echter het grote verschil ten opzichte van vorige coaching sessies is dat ik bij Ella echt mocht zijn wie ik op dat moment was. Ze gaat bijzonder respectvol om met alle emoties die je (misschien al eerder in je leven) niet durfde te tonen. Als je tijdens een Helend Bewegen sessie behoefte hebt om te schreeuwen, of gewoon heel boos te worden, dan mag dat. Als je de behoefte hebt om te slaan of te schoppen dan heeft Ella materialen waaronder een bokspaalen ter beschikking en kun je je heerlijk (en veilig) uitleven. Eigenlijk mag alles wat er in jouw psyche of lichaam zit opgeslagen er uit komen en Ella is in staat om dat veilig, zorgvuldig en met respect te begeleiden.

Ella is daarnaast een van de weinige coaches die ik ken die pro-actief nazorg biedt. Ik kreeg na elke sessie een mailtje waarin duidelijk werd samengevat wat we hadden uitgewerkt, welke oefeningen we hadden gedaan (inclusief PDF’s zodat ik deze oefeningen thuis zelf kon herhalen) met daarbij ook nog eens het verzoek om contact op te nemen als ik vragen of opmerkingen had. Daar waar ik vragen of opmerkingen had werden dezen vrijwel direct beantwoord of werd ik (desgevraagd) teruggebeld om ze door te spreken.

Als je het gevoel hebt al jaren vast te zitten of als je het gevoel hebt niet vooruit te komen, dan kan ik je van harte aanbevelen om een Helend Bewegen sessie de kans te geven of op z’n minst Ella een mailtje te sturen met je verhaal.