Nordic Walking

Onder de naam Nordicwalking-Amersfoort.nl bood Ella in Amersfoort regelmatnordicwaliig in groepsverband nordicwalking instructie aan. De website nordicwalking- amersfoort.nl is in 2012 opgegaan in de website Helend Bewegen. Onderstaand kunt u het huidige aanbod en  alle informatie lezen over het aanbod  Helend Bewegen Nordicwalking.

Vanaf 2005 geeft Ella structureel nordicwalking lessen in de revalidatie. Ze heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van nordicwalkingles op maat. Ze is instaat u op een eenvoudige manier de nordicwalking techniek aan te leren en deze indien nodig aan te passen aan klachten en mogelijkheden.

Ella heeft diverse opleidingen in het lesgeven in deze sport gevolgd. Ze is opgeleid tot:
Nordic Walking Instructor via NFIB.
Instructeur nordicwalking INWA ( via een samenwerking tussen NPI en INWA opleidingen)
Nordicwalking sporttrainer via KNAU.

Nieuws: Nordicwalking Clinicsnw weekend

Op 21 en 22 mei a.s. van 11 tot 14:00 uur heeft u de gelegenheid om kennis te maken met Nordicwalking als recreatie, als sport of als revalidatiemiddel. Ella van Buren,  gediplomeerd instructrice, is dan aanwezig om informatie te geven. Daarnaast geeft Ella van Buren  4 maal een kennismakingsclinic   (deelnemers kosten € 10,- per persoon) waarin je praktisch les krijgt en zo de voordelen van het nordicwalking zelf kunt ervaren.  De clinic start met instellen van uw stok lengte en praktische info over gebruik van de stokken daarna 30 minuten praktisch oefenen. De clinics starten om 11:30 en 13:30 uur op zaterdag en zondag. (Voor deelname aan de clinics dient u zich vooraf aan te melden). U bent van harte welkom.  U kunt zich beide dagen aanmelden bij het pand van Heremitage op nummer 2K op het landgoed Beukenrode. Voor deelname aan de clinics dient u zich vooraf op te geven via  ella@helendbewegen.nl  of via  0624512413 ook voor nadere telefonische informatie.

Een reaktie van een deelneemster van een les op maat:

Hallo Ella,nordic
Ik heb de nordicwalking les van jou als erg positief ervaren. Mijn verwachting dat ik mijn hele lijf zacht kan aanspreken om conditie te behouden en misschien op te bouwen door de bewegingsvrijheid die ontstaat door deze vorm van ondersteuning is bevestigd. Ik vond je les goed op maat, erg stimulerend maar ook goed dat je de rustmomenten bewaakt .
Je aanpak is praktisch en kundig met oog voor totale mens. Het is  prettig dat er ruimte was voor de aanwezige emoties. Het was een erge fijne positieve ervaring om iets nieuws te leren na veel verlies van kunnen.

Dank je.
Paulien

Heeft u interesse?IMG-20160515-WA0012

  • Een privé les duurt een half uur.
  • Tijdens deze les wordt de techniek aangeleerd.
  • De aangereikte oefeningen ontvangt u na de les in de mail zodat u zelfstandig thuis kunt oefenen
  • U kunt na volgen van een les een zelf gemaakt filmpje met uw techniek opsturen waarop u feedback krijgt

Na c.a. 2 tot 3 lessen van een half uur inclusief zelfstandig oefenen bent u instaat de techniek op een veilige manier uit te voeren.

Tijdens een les kunt u gebruik maken van de aanwezige Leki nordicwalking

stokken.

De kosten zijn € 25,- per half uur.

De lessen worden aangeboden opfoto

Locatie: Amersfoort

Villa Randenbroek,  Heiligenbergerweg 113.1
3816 AJ Amersfoort

Lokatie: Doorn

Landgoed Beukenrode,  Beukenrodelaan 2 K,   3941 ZP Doorn

 

Ook is Ella  op locatie in te huren voor lessen aan groepen van maximaal 10 personen.

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen of bellen.

Via e-mail: ella@helendbewegen.nl

  • Telefonisch 06 24512413

Wilt u meer meer nordicwalking nieuws van Ella  klik op deze  facebook link  https://www.facebook.com/Nordicwalkingtraining/?notif_t=page_admin&notif_id=1463320070635544

Publication1