Aanbevelingen

Twijfel je nog?
In de loop der jaren heeft Helend Bewegen diverse aanbevelingen gekregen van clienten die het Helend Bewegen traject hebben doorlopen. Op deze pagina staan alle aanbevelingen die Helend Bewegen heeft ontvangen. Lees ze op je gemak door, misschien staat er een een aanbeveling tussen die je herkenbaar vind!


Nina

Ik zat in een periode waarin ik me, zacht gezegd, niet op mijn sterkst voelde. Vaak voelde ik me klein, bijvoorbeeld in sollicitatiegesprekken. Alsof ik dan van mijn volwassen persoon naar mij als kind schoot. Kon moeilijk aangeven wat mijn... Lees meer »

Dick

Via mijn vrouw kwam ik in aanraking met Ella. Ik had geen idee waar ik aan begon, maar het voelde wel goed. Tijdens de sessie kwamen er veel emoties los en nadien kwam er een ontlading. De gesprekken vooraf en... Lees meer »

Mariette

Via de workshop gronden kwam ik in aanraking met Helend Bewegen en Ella. De workshop was een eyeopener en dat ‘smaakte’ naar meer. De voorbereiding voor de sessie was heel goed, een uitgebreid intake formulier en een telefonisch gesprek van... Lees meer »

Elaine

Jaren geleden heb ik  tijdens mijn revalidatie kennisgemaakt met Ella van Buren en toen al veel van haar geleerd. Afgelopen zomer ben ik weer bij haar geweest voor 2 bijzondere sessies Helend Bewegen. Ik voelde me direct weer welkom en veilig.... Lees meer »

Margreet

Een aanbeveling   n.a.v de  workshop Gronden voor therapeuten. Gisteren 14 januari 2018  heb ik deelgenomen aan de workshop Gronden, gegeven door Ella Van Buren. De workshop zit goed in elkaar, duidelijke instructie en door de veilige omgeving die Ella biedt,... Lees meer »

Marloes

Een aanbeveling n.a.v de workshop Gronden voor therapeuten : Super fijne informatieve en leerzame dag! Een combinatie van praktische oefeningen en aanvullende uitleg/theorie. Je gaat naar huis met zeer compleet info pakket / handouts. Haar zeer professionele benadering en warme... Lees meer »